Bij vragen kan u onderstaande formulier invullen, uw vraag wordt binnen de 24u behandeld.

U kan ook steeds telefonisch contact opnemen.

Corinne: +32(0)475 46 72 64.

Peter: +32 (0)495 56 00 53.


  * Verplicht

  Belangrijke mededeling!!

  Beste, kinderen, ouders, grootouders, families en vrienden.

  Bepaalde buren gunnen jullie al langer geen mooie, ontroerende en gezellige momenten in onze vakantiewoning. Na twee moeilijke covid-jaren en zonder enige voorafgaande opmerkingen en/of problemen tijdens de voorafgaande jaren , werden we begin dit jaar geconfronteerd met hun onverdraagzaamheid en afgunst.

  Ondanks onze constructieve houding en open communicatie, hebben zij ervoor gekozen om juridische acties tegen ons te nemen.

  Een haag (die er stond voordat wij het huis gekocht hadden) zouden we moeten verwijderen.
  Ons tennisterrein zou door de vorige eigenaars zonder de juiste vergunning zijn aangelegd (waar wij niet van op de hoogte waren), de aanleg van het geplande zwembad wordt aangevochten etc.

  Momenteel zijn wij alle vermeende problemen aan het oplossen , maar dit vergt tijd !!
  Niet tegenstaande onze goede bedoelingen en de niet aflatende constructieve houding ten aanzien van de aanpalende buren (en alle andere buren) vonden zij het noodzakelijk een klacht in te dienen . Zo wensen ze op deze manier onze inkomsten te laten verbeurdverklaren, maar ook eisen zij dat de lopende verhuringen ongedaan worden gemaakt en dat er geen nieuwe verhuringen mogen worden afgesloten.

  Dit betekent dat wij alle kinderen, ouders , grootouders , families en vrienden , die hier soms jaren hebben naar uitgekeken tijdelijk niet langer mogen ontvangen. Het is voor ons ondragelijk om jullie te moeten teleurstellen , maar we hebben vertrouwen in het beoordelingsvermogen van de bevoegde instanties en kijken positief naar de toekomst . We hopen jullie na deze nachtmerrie spoedig opnieuw te mogen ontvangen in ons Logies Rotelenberg!

  Intussen kijken we samen hoe we met de Stad Oudenaarde , alsook met het sociaal huis en Logeren Vlaanderen ons tijdelijk leeg huis kunnen openstellen voor vluchtelingen.