In het hart van de Vlaamse Ardennen vindt u een ruime woning aan de Koppenberg.

Een complete villa voor 14 tot 16 gasten met 4 badkamers en 5 slaapkamers met 6 dubbele en 4 enkele bedden.

VAKANTIEWONING

Woning voor groepen en families tot 16 personen op 20m van de Koppenberg. Voor fietsers en wandelaars met of zonder hond, is dit een uitgelezen vertrekpunt om de Vlaamse Ardennen te ontdekken. Zithoek met open haard, leefkeuken,tuin en terras met fantastisch uitzicht.

De ruimte

Fietsers kunnen hun fiets veilig binnenplaatsen in onze ruime garage.  De woning beschikt over een nieuw tennisplein.

Toegang voor gasten

Uitzonderlijk aan onze woning is dat er zich een slaapkamer met dubbel bed en een badkamer op het gelijkvloers bevindt . Minder valide mensen zijn meer dan welkom. Kinderbedje indien nodig wordt gratis aangeboden.

INBEGREPEN
Basisvoorzieningen (Handdoeken, beddengoed, zeep en wc-papier) Honden toegelaten
Lakens Klerenhangers
Wasmachine, Droger, strijkijzer Haardroger
WIFI – TV EHBO-doos, Brandblusser
Infraroodcabine BBQ/Grill
Kinderspeelgoed en -boeken Parkeergelegenheden op terrein
Koffiezetapparaat Raamverduisterende schermen
Service en keukentoestellen Voor de kinderen: stoeltje, reisbedje, kinderborden,…
Vernieuwd tennisplein Petanquebaan
VERBODEN

Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen in dit huis is verboden. Roken niet toegelaten.

Belangrijke mededeling!!

Beste, kinderen, ouders, grootouders, families en vrienden.

Bepaalde buren gunnen jullie al langer geen mooie, ontroerende en gezellige momenten in onze vakantiewoning. Na twee moeilijke covid-jaren en zonder enige voorafgaande opmerkingen en/of problemen tijdens de voorafgaande jaren , werden we begin dit jaar geconfronteerd met hun onverdraagzaamheid en afgunst.

Ondanks onze constructieve houding en open communicatie, hebben zij ervoor gekozen om juridische acties tegen ons te nemen.

Een haag (die er stond voordat wij het huis gekocht hadden) zouden we moeten verwijderen.
Ons tennisterrein zou door de vorige eigenaars zonder de juiste vergunning zijn aangelegd (waar wij niet van op de hoogte waren), de aanleg van het geplande zwembad wordt aangevochten etc.

Momenteel zijn wij alle vermeende problemen aan het oplossen , maar dit vergt tijd !!
Niet tegenstaande onze goede bedoelingen en de niet aflatende constructieve houding ten aanzien van de aanpalende buren (en alle andere buren) vonden zij het noodzakelijk een klacht in te dienen . Zo wensen ze op deze manier onze inkomsten te laten verbeurdverklaren, maar ook eisen zij dat de lopende verhuringen ongedaan worden gemaakt en dat er geen nieuwe verhuringen mogen worden afgesloten.

Dit betekent dat wij alle kinderen, ouders , grootouders , families en vrienden , die hier soms jaren hebben naar uitgekeken tijdelijk niet langer mogen ontvangen. Het is voor ons ondragelijk om jullie te moeten teleurstellen , maar we hebben vertrouwen in het beoordelingsvermogen van de bevoegde instanties en kijken positief naar de toekomst . We hopen jullie na deze nachtmerrie spoedig opnieuw te mogen ontvangen in ons Logies Rotelenberg!

Intussen kijken we samen hoe we met de Stad Oudenaarde , alsook met het sociaal huis en Logeren Vlaanderen ons tijdelijk leeg huis kunnen openstellen voor vluchtelingen.