Reviews over Rotelenberg

We komen zeker nog eens terug!

Wat hebben wij genoten van het heerlijke huis, de prachtige tuin, de tennisbaan, de jeu de boules baan en de mooie omgeving. We konden werkelijk niks bedenken wat er ontbrak of wat we anders hadden gewild. Nogmaals bedankt voor het fijne contact en de flexibiliteit toen we toch nog moesten omboeken vanwege corona. We komen 100% zeker nog eens terug.

Eva von der Assen

Tophuis !!

Tophuis! Topbestemming! Top eigenaars! Dit huis biedt alles voor een grote groep. Voldoende ruimte, veel badkamers, prima apparaten in huis, prachtig uitzicht. Wij hebben met 4 gezinnen enorm genoten van het verlengde weekend. De eigenaars zijn net zoals het huis top! Heel vriendelijk en gastvrij. Hier komen wij terug.

Jurgen

Topverblijf

We hebben 5 heerlijke dagen met z'n negenen in de Rotelenberg gebivakkeerd. Het huis is fantastisch met alles erop en eraan en in de omgeving hoef je je ook niet te vervelen. We werden hartelijk ontvangen door Corinne met een leuke attentie. We komen graag terug!

Rolf & Marie Louise von der Assen

Genieten!

We hebben ontzettend genoten van onze family time. Het huis is fantastisch, er is echt alles. De speelruimte met de pool en darts, maar ook de leuke gezelschapsspellen bezorgende ons hele fijne avonden, en het tennisplein en petanque baan sportieve dagen! Echt geweldig als gezinsvakantiehuis om op en top te genieten!

Anouk

Aanrader!

Zeer mooie woning op een rustige en prachtige locatie. Alle voorzieningen zijn aanwezig. Zeker aan te raden voor een weekendje weg met familie of vrienden!

Anke

Leuk vakantiehuis

Heel leuk vakantiehuis. Stijlvol ingericht. Voorzien van alles. Leuke tuin buiten.

Brenda

Rustige locatie

Leuke rustige locatie dicht bij Gent , super mooi huis en goede voorzieningen.

Mark