Tarieven

Bekijk hier onze standaard tarieven vanaf 2022:

Wenst u te reserveren voor speciale weekend, feestdagen, langere- of afwijkende periodes, gelieve contact op te nemen per mail. Wij bezorgen u een aangepaste prijs.

LAAGSEIZOEN

WEEK MIDWEEK Weekend
3 nachten
Weekend
2 nachten
1799 1199 1299 1199
VAKANTIEPERIODES
WEEK MIDWEEK Weekend
3 nachten
Weekend
2 nachten
2199 1399 1499 1399

GROTE VAKANTIE JULI 

ENKEL PER WEEK 7 NACHTEN
2499

De prijzen zijn “ALL-IN”, dit betekent dat u op voorhand exact weet hoeveel uw verblijf zal kosten en dat u na uw verblijf niet voor vervelende verrassingen komt te staan.

Inbegrepen:

  • wellness (sauna)
  • energie (water – elektriciteit – gas)
  • haardhout à volonté
  • opgemaakte bedden bij aankomst
  • startpakket: keukenrol, 2 rollen wc-papier in elk toilet, vaatwastabletten, afwasmiddel, 1 spons, 1 schoteldoek, handzeep, espresso apparaat 1x gevuld met bonen.
  • 2 babystoelen/kinderstoel gratis
  • 2 babybedjes met bedlinnen gratis op aanvraag
  • set badlinnen per persoon
WAARBORG

Als waarborg wordt 500,00€ gevraagd. Na de rondgang bij het verlaten van de woning zal de waarborg terug aan de rechtmatige eigenaar worden gestort.

POETSEN

Na het verlaten van de woning wordt de woning volledig gepoetst. Bed- en Badlinnen worden ververst. Daarvoor wordt een bedrag van 200,00€ aangerekend.

IN- & UITCHECKEN
Inchecken: 18:00 – 20:00   –   Uitchecken: 11:00
ANNULERING
Gratis annuleren 48 uur na reservatie.
Tot 7 dagen voor het inchecken annuleren mogelijk en krijg je 50% restitutie, met uitzondering van de servicekosten.
Gelieve zo spoedig mogelijk contact op te nemen met de verhuurder indien u een annulering wenst door te geven.

Belangrijke mededeling!!

Beste, kinderen, ouders, grootouders, families en vrienden.

Bepaalde buren gunnen jullie al langer geen mooie, ontroerende en gezellige momenten in onze vakantiewoning. Na twee moeilijke covid-jaren en zonder enige voorafgaande opmerkingen en/of problemen tijdens de voorafgaande jaren , werden we begin dit jaar geconfronteerd met hun onverdraagzaamheid en afgunst.

Ondanks onze constructieve houding en open communicatie, hebben zij ervoor gekozen om juridische acties tegen ons te nemen.

Een haag (die er stond voordat wij het huis gekocht hadden) zouden we moeten verwijderen.
Ons tennisterrein zou door de vorige eigenaars zonder de juiste vergunning zijn aangelegd (waar wij niet van op de hoogte waren), de aanleg van het geplande zwembad wordt aangevochten etc.

Momenteel zijn wij alle vermeende problemen aan het oplossen , maar dit vergt tijd !!
Niet tegenstaande onze goede bedoelingen en de niet aflatende constructieve houding ten aanzien van de aanpalende buren (en alle andere buren) vonden zij het noodzakelijk een klacht in te dienen . Zo wensen ze op deze manier onze inkomsten te laten verbeurdverklaren, maar ook eisen zij dat de lopende verhuringen ongedaan worden gemaakt en dat er geen nieuwe verhuringen mogen worden afgesloten.

Dit betekent dat wij alle kinderen, ouders , grootouders , families en vrienden , die hier soms jaren hebben naar uitgekeken tijdelijk niet langer mogen ontvangen. Het is voor ons ondragelijk om jullie te moeten teleurstellen , maar we hebben vertrouwen in het beoordelingsvermogen van de bevoegde instanties en kijken positief naar de toekomst . We hopen jullie na deze nachtmerrie spoedig opnieuw te mogen ontvangen in ons Logies Rotelenberg!

Intussen kijken we samen hoe we met de Stad Oudenaarde , alsook met het sociaal huis en Logeren Vlaanderen ons tijdelijk leeg huis kunnen openstellen voor vluchtelingen.